Frakt & Retur


Frakt & Returer

Leverans av returförsändelser för fordon Vi insisterar alltid på samma dag för beställning, förstås principen om leverans nästa dag, så att enskilda personer kan överföra lastspänningsvaror 1-3 dagar. Under transport, förmodligen 7-15 dagar.

Du måste betala transporten. Rätt till återkallelse Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. 5 dagar efter paketet måste du acceptera oss. växelkurspolicy innan du får en enkel avkastning måste du kontakta innan du returnerar leveransadressen för att returnera varan till oss. Alla föremål som skickas tillbaka till oss får inte bäras, ändras eller tvättas deras ursprungliga skick, alla etiketter.

Vi kan inte gå tillbaka till / byta namn, till exempel olämpliga skor, jag gillar inte projektet. Därför se till att formatet och projektfrakten vad de vill ha.

avboka

Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst innan du skickar. Tyvärr kan vi inte avbryta ordern om den skickas ut. Tack för din förståelse. Om du insisterar på att du vill avbryta din beställning, var vänlig notera returpolitiken.

Din tillfredsställelse är vår strävan. Vi erbjuder en omfattande returpolitik till dig. Innan du returnerar varorna, vänligen kontakta oss först för att diskutera ditt problem. För det mesta kan vi ge tekniskt stöd för att lösa problemet, du behöver inte skicka något tillbaka. Om det finns obehagliga fel på varorna kan du garantera att du vill återvända till projektet i utbyte mot att vi ger oss vår reparation eller ersättning i 12 månader, var god kontakta vår kundtjänst, så får du meddelandet senare. Vänligen ange ditt namn och ID. Alla beställningar för att returnera objekt måste hållas i sitt ursprungliga skick. Om du inte har på sig, ändrat eller tvättat, alla taggar bifogade, måste du betala returkostnader, fraktkostnader, inköpskostnader.